Ni har väl inte missat att vi under denna veckan har öppet hus! Under hela veckan är alla yogapass gratis, likaså kan man komma för att gratis prova på olika behandlingar och ta del av fina erbjudande. Jag var på plats hos HelhetsAkademin idag för att mingla och höra mig för med yogisar vad de tyckte om dagen. Idag hade vår fina instruktör Tina Ikonomidou ett mediyoga pass. Det var många som ville ta del av på varsin matta. Tina tyckte själv att det var en fin stund dem fick dela med lugna mjuka rörelser där de verkligen kunde landa in i sig själva. Flera andra uttryckte att de var en härlig stämning och även efter passet tog de alla med sig den härlig energi och samlades i våran mysiga soffa för att dela med sig och dricka lite te.

IMG_8127IMG_8135

Jag fick bland annat möjlighet att träffa en kvinna vid namn Lotta Samuelsson. Hon berättade att idag var det första gången hon provade på yoga i hela sitt liv. Hennes dotter hade tagit med henne och hon blev positivt överraskad. Hon tyckte det var jätteskönt och vill gärna fortsätta att yoga. Det var lite jobbigt då hon har ont i sina knän men mediyogan är väldigt bra på det sättet. Mediyogan är nämligen en terapeutisk yogaform som fungerar rehabiliterande för personer med psykiska och fysiska begränsningar. Lotta kunde då känna att detta kan komma att passa henne väl och även känna sig fri från prestation då man inte blir dömd av andra. Alla är fullt fokuserade i sig själva. Alla som är nyfikna på yoga eller våra behandlingar borde passa på och komma på vårt öppna hus och prova på.

IMG_8134

Jag kommer finnas på plats på HelhetsAkademin lite mer denna veckan för att uppdatera lite om vad som händer och sker under detta öppna huset. Ni får gärna kika in här för att läsa mer om det öppna huset men självklart är du varmt välkommen att komma in till oss och mingla, drick lite te och kanske prova på ett yogapass eller en behandling.

Vi hoppas att vi ses där.

IMG_8129  IMG_8130

Namaste / Ronja