Välkommen!

Som vårt första inlägg här i bloggen vill vi passa på att presentera HelhetsAkademin. Vår verksamhet bygger på ett fantastiskt koncept av våra grundare Tina Ikonomidou och Wivi-Anne Nyberg. Tillsammans har de skapat en oas där många kompetenser möts på ett och samma ställe för att tillsammans skapa mänsklig hållbarhet.

Du kan alltid känna dig välkommen till HelhetsAkademin vem du än är. Vi kan med våra medskapare erbjuda något för hela människan och för just dig som individ, vad behöver du? Fysiskt, mentalt, emotionellt, utvecklande samtal och utbildningar. Hos oss hittar du allt under ett och samma tak.

Vi har varje vecka många stående yogapass där du som medlem kan välja vilken klass som passar just dig idag. Självklart finns här så mycket mer. Värdefulla behandlingar, terapier, utbildningar, produkter, shop och så klart erbjuder vi alltid en avslappnade träffpunkt där du kan komma som du är och få landa in i ditt andrum.

Vi arbetar likväl mot dig som privatkund som mot företag, kommuner och organisationer. Vi arbetar i förebyggande syfte för en hållbar livsstil.

Här anordnas retreats, kurser, utbildningar, workshops, event och föreläsningar. HelhetsAkademin har kommit att växa fram till en härlig plats att ta till vara på. Utan prestation eller krav ka n du här landa in en härlig miljö och omge dig av en skönt välkomnande energi.

Visste du att: HelhetsAkademin planerar in en ny vecka för öppet hus. Passa på att komma v.3. Ta med vänner och familj. Under en hel vecka kommer du kunna prova på olika yogapass och andra klasser och workshops, helt gratis!
Ta del av fina erbjudande för medlemskap, behandlingar och produkter. Mingla med våra instruktörer, medarbetare, samarbetspartner och värdinnor. Veckan kommer vara fullspäckad så passa på att delta. Under söndagen blir det grand final. Välkommen.

Under tiden hoppas vi att du ska finna inspiration och lärorik läsning. Jag som bloggar för HelhetsAkademin heter Ronja. Ett par dagar i veckan kommer ni möta mig här med spännande inlägg.

2015-10-09_HHA-24IMG_7380IMG_7379

IMG_7377IMG_7378IMG_7376

Namaste /Ronja