Mark Henderson

Om Mark

Mark har alltid gillat äventyr och när han växte upp i Skottland var han mycket ute i naturen bland bergen. Hans nära förhållande till naturen har alltid funnits och har lett till naturupplevelser runt om i världen samt utvecklande möten med sig själv och andra.

Äventyrslusten ledde Mark till näringslivet och han har arbetat som chef och ledare i flera företag i över 35 år. Han har varit med och grundat och utvecklat flera organisationer och senast 2016 sålde han sitt företag inom förnyelsebar energi, efter 12 års utveckling tillsammans med sitt team.  

Att leda ett företag i en ny och turbulent marknad var knappast stressfritt och Mark vände sig till naturen för att återställa balansen  – sin inre natur genom meditation och reflektion samt den yttre ute i naturen med sina läkande krafter.

Mark har utbildat sig i olika behandlingsformer och till ‘Nature Connected Coach’.

Nu brinner han med en stor passion för att erbjuda sina gåvor, förmågor och många års erfarenhet som företagsledare och entreprenör genom coachning och mentorskap. Han brinner också för hälsa och att hjälpa individer genom Kinetic Chain Release (KCR) som han är utbildad i och erbjuder med sin livspartner, Petra.

2015 gick Mark kurs i energihealing på Bali och 2016-18 certifieringar i Kinetic Chain Release (KCR), Connective Tissue Release (CTR), Postural Energetics (PE), samt 2018 Hawaii KCR Masters.

Marks kroppsbehandlingar är mjuka och avslappnande och utgår från en holistisk syn på kropp, sinne och själ. De kan återskapa balansen i kroppen, lindra smärta, reducera stress och utmattning och öka kroppens förmåga till självläkning samt ge en känsla av välbefinnande, energi och djup avslappning.

Mark erbjuder coachning till individer, chefer och företagsledare internationellt och jobbar efter ICF:s (International Coach Federation) principer.


Marks kompetens

Nature Connected Coach
Mentor till Företagsledare
Kroppsterapeut:
   Kinetic Chain Release (KCR)
   Connective Tissue Release (CTR)

Kontakt

e-mail: markhenderson@helhetsakademin.se
mobil: 0737-881 577

Catarina Hansson