Frida Olsson

Om Frida

Fridas intresse för kroppen har utvecklats från mångårigt dans- och idrottsutövande. Efter en massörutbildning påbörjade hon en 4-årig utbildning på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg, en utbildning som leder till en Bachelor of Science in Osteopathy. Osteopatin blev ett självklart val redan efter första kontakten. Helhetstänket inom osteopatin är inte bara en vacker tanke utan också, efter flera års studier om kroppens anatomi och funktion, något självklart som inte går att avfärd.

Lider du av smärta eller andra besvär relaterade till rörelseapparaten? Eller vill du ta hand om dig och din kropp i förebyggande syfte? Då kan osteopati vara något för dig!

Osteopati bygger på principen att kroppen är en helhet, och på förståelsen för dess anatomi, funktion och självläkande förmåga.

Du som patient är i fokus. En grundlig anamnes tas för din problematik och din tidigare sjukdomshistorik för att kunna avgöra hur osteopaten bäst behandlar dig. Behandling sker helt manuellt och teknikerna väljs efter dig och din kropp.


Fridas kompetens

Osteopati

Kontakt

e-mail: fridaolsson@helhetsakademin.se
mobil: 0736 – 28 25 04

Frida Olsson