Yoga efter förlossning

 

Efter en graviditet och förlossning kommer en underbar och även utmanande tid. Du är en del av en helt ny familj, som du nu ska lära känna. Din kropp har förändrats, både på in- och utsidan och känns inte som förut.

Helhetsakademins yoga efter förlossning fokuserar på dig inifrån och ut. Vi börjar vi titta på dina magmuskler, hur de har delats och hur du kan återträna dem. Magmusklerna, tillsammans med bäckenbotten utgör fundamentet i vår vidare återträning. Yogan tillför sedan många värdefulla delar för att göra dig mjukare, smidigare och starkare; inifrån och ut!

Ingen kurs är den andra lik, utan kursen formas tillsammans i den riktning kursdeltagarna önskar. Inget är rätt eller fel, utan alla tankar och funderingar är viktiga och välkomna.

Deltagare berättar:
Tack för den hjälp jag fått. Detta är en riktigt bra kurs som har hjälpt mig jättemycket. Jag tycker att alla borde yoga på detta sättet efter graviditet. -Kristin-

Jag vill berätta för alla kvinnor hur givande denna kursen är, och vilket bra sätt det är att hitta tillbaka till sin kropp igen. -Soumaya-

Jag valde att gå mammayoga då jag ville fokusera på mig själv igen, hitta tillbaka till mig och åter lära känna, acceptera och bygga upp min kropp. Allt detta och lite till fick jag genom Marias stora kunskap och mysiga ledarskap.
Sedan var det ett stort plus med alla möten med andra härliga mammor, i en stund där en grinig bebis och trött och sliten mamma är OK!
-Madelen-

KAMPANJ:
Går du kursen erbjuds du 20 % rabatt på Personlig Träning – Yoga efter förlossning. Läs mer om personlig träning här.


Kursinformation

Höstkurs 6 ggr
Start 180912, onsdagar  kl 11.00-12.00
Pris: 1080 kr

Vinterkurs 7 ggr
Start 181107, onsdagar kl 11.00-12.00
Pris: 1260 kr

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Kursledare

Maria Lejon
Maria är utbildad hos MammaMage.se 

höst

Boka

vinter

Boka