Vägledande samtal 

Känner du att du sitter fast på något område i livet? Längtar du efter att få vara den du verkligen är? Att leva din sanning istället för inlärda krav och anpassning till omgivningens behov?

Första steget är att lära känna dig själv, ditt beteende, dina mönster, dina försvar och din potential. Därefter är det att välja annorlunda i vardagen. Välja det som är i enighet med dina behov, med vem du verkligen är och vad du önskar i ditt liv.

De vägledande samtalen är öppningarna för det dagliga arbete du behöver göra för att skapa det liv du önskar.
Tränar du om och om igen på att våga visa och vara den du är, uppskatta och älska dig för den du är – då blir du bra på det!

Tina Ikonomidou  arbetar med den inre utvecklingen utifrån emotionellt, mentalt, fysiskt och energimässigt perspektiv.  Hon kombinera det coachande samtalet med medvetandegörande och djupgående verktyg som andningstekniker, medveten närvaro (mindfulness), observation, kroppskännedom. Frågorna och de övriga verktygen Tina använder bidrar till att du synliggöra dina känslominnen och mentala konstruktioner som omedvetet kanske styr ditt liv. En del i det som uppstår är att dina mentala, känslo- och energiblockeringar lösgörs och ditt energiflöde öppnas upp. Utfallet beror givetvis på din öppenhet, villighet och hängivenhet i atbetet mellan väglednings sessionerna.

Perspektiv som inkluderas för upplevelse och förståelse av din person som en HELHET:

  • Din person – kropp, tanke-, känslomönster
  • Din själ – medveten närvaro, kreativt flöde, livssyfte
  • Ditt ego – sår, försvar och masker

 

En kund beskriver:
”Min upplevelse med vår session är att jag vet när jag går in i rummet med dig, så kommer det att hända saker i mig som gör att jag kommer närmare mitt sanna jag. En utrensning på just det jag behöver just då. Jag känner att jag litar helt fullt ut på dig och det gör att jag tillåter mig själv att gå djupare in i de spärrar och blockader som jag själv inte visste fanns.

Jag kan inte motstå den energi och kraft som du vägleder mig in i, och med hjälp av dina kraftfulla verktyg som gongen och trumman gör att jag bara släpper taget. Efteråt känns det som jag har kört runt i en torktumlare och att det tar några dagar innan alla känslor kommer på plats och då på rätt plats.

Jag upplever en bättre klarhet av allt de vi gick i genom på sessionen och kan se och känna på ett helt annat sett än innan. Jag är enormt tacksam att jag får möjlighet att få vägledas in av dig med all din enorma kraft och närvaro i rummet. Tack så mycket ”


Pris

Kostnadsfritt: 30 min vägledning online. Klicka på bilden till höger för att boka.

Pris: 950 kr timmen – fysiska möten
Längd: 60 minuter

Vägledande samtal som paket:
3 samtal 2 700 kr under 1 – 3 månader*
7 samtal 5 950 kr under 3 – 6 månader*
10 samtal 7 500 kr under 4  – 9 månader*

Onlinerabatt: -10 % på coaching och program via Zoom (online)

Terapeut

Tina Ikonomidou
0736-377030