Kurs Kundalini & yinyoga

 

Vill du utöva din kundalini & yinyoga i en sluten grupp som följs åt 12 gånger under våren. Då är detta kursen för dig! De två yogaformerna kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt. Det är två väldigt olika typer av yoga, men båda med ett fokus på medveten närvaro och för att lära känna kropp, sinne och själ. Kundaliniyoga är dynamisk och ger styrka, energi och flexibilitet, yinyoga är passiv och stilla med fokus på att lösa upp inre spänningar i muskler, bindväv och sinne.

Kursen är för dig som vill ta dig ett steg djupare in i yogans värld, vilket kommer att ge dig både fysisk och mental utmaning.

Vi kommer att jobba med pass som ibland kräver lite mer av den som vill utmana sina gränser. Det är dock inga krav på att vara duktig, du lyssnar in din kropp och dina sinnesförnimmelser. Vi jobbar med uthållighet och stor portion humor och ödmjukhet.

Yogakursen kommer att vara i fantastiska lokaler, en oas där du kan ta dig en kopp te och slappna av en stund innan eller efter yogapasset.

Varmt välkomna!

Annecharlotte Sandin


Kursinformation

Startdatum: 190128
Dag & tid: 12 måndagar kl 19.15-20.45
Pris: 2 150 kr. 10% rabatt för medlemmar.
Var: Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Anmälan är bindande 1/mån innan start och betalas online eller faktura senast 1 vecka innan start.
Sista anmälningsdagen: 180121

Frågor: kontakta Annecharlotte

Yogalärare

Annecharlotte Sandin
Tel: 0733-499 510