Gravidyoga

 

Som gravid står du inför en förändringens tid. Din kropp blir vackert rund, och du kommer upptäcka nya saker i dig själv. Det är också redan nu du börjar forma relationen med ditt barn. Det är nu ni tillsammans kan hitta verktyg för en fin balans. Att yoga som gravid ger dig många värdefulla stunder, där du ges tid att fokusera på dig själv och dina upplevelser.
Gravidyogan på Helhetsakademin är anpassad efter allt du går igenom som gravid. Utgångspunkten är andningen och med medvetenhet tittar vi på hållning, stärker och mjukar upp muskler. Fokus ligger på rygg, säte och bäckenbotten, områden som blir extra utsatta och ömtåliga när du växer. Vi gör också enkla andningsövningar och meditation, så att du kan släppa spänningar och finna lugn och trygghet. Allt för att kunna njuta av din graviditet, ha en fin förlossning och bra start på din resa som mamma.

Deltagare berättar:
Innan jag började på gravidyogan var jag livrädd för förlossningen. Jag tänkte att detta klarar aldrig jag. Med yogans hjälp kände jag sakta men säkert mer ro. Jag kunde hantera min oro bättre och jag blev lugnare. När det väl var dags att föda så var det bara fokus på andningen som gällde. Detta hade jag inte lärt mig om det inte var för yogan. Jag är så tacksam att jag hittade den!

Efter förlossningen gick vi på mamma barn och det var bra framförallt för knip övningar och hur man läker ihop kroppen med hjälp av rätt träning. -Sandra-

Jag andades från 3cm till 9cm utan bedövning, så tack! -Hanna-

KAMPANJ: Går du kursen erbjuds du 20 % rabatt på Personlig Träning – Gravidyoga, samt Gravidyoga Duo.


Kursinformation

Höstkurser 6 ggr – välj tisdag eller lördag
tisdagar kl 17.30-18.45 start 11 sept
lördagar kl 10.45- 12.00 start 15 sept
Pris: 1195 kr

Vinterkurser 7 ggr- välj tisdag eller lördag
tisdagar kl 17.30-18.45 start 6 nov
lördagar kl 10.45- 12.00 start 10 nov
Pris: 1395 kr

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Kursledare

Maria Lejon

höst - tisdag

Boka

höst - lördag

Boka

vinter - tisdag

Boka

vinter - lördag

Boka