Ayurvedisk hälsorådgivning

 

Ayurvedisk hälsorådgivning är ett livsstilscoachande samtal med ayurvedans flertusenåriga lära som utgångsläge. Inom ayurvedan anser vi att vara i balans på alla plan leder till ett liv fritt från sjukdom. Det är när balanser rubbas som symptom uppstår. Dess symptom ger oss insikt i vad som behöver balanseras för att leva ett fortsatt friskt liv.

Vid en ayurvedisk hälsorådgivning ställs en anamnes (diagnos) i huvudsak samtal och pulsläsning. Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser som vi söker återfinna balansen i. Det gäller var du står idag, hur du mår, vad som känns obalanserat i dig etc.

Du får individuellt anpassade hälsoråd utifrån vilka obalanser vi hittar i dina doshor – vata, pitta, kapha. Råden anpassas efter de individuella behov du har just nu.

Råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsmönster, yoga/motion, köksråd, andningsövningar och örter bland annat. Oftast gör små förändringar över längre tid stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Första konsultationen tar ca 60 min


Pris

Första besök:
Pris: 950 kr
Längd: 60 min

Återbesök:
Pris: 650 kr
Längd: 45 min

Första besök

Boka

Återbesök

Boka